iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 maart 2018

FlashBack50 zoekt nieuwe samenstellers (16 --> 80 jaar)

De FlashBack50 is een hitlijst die wordt samengesteld uit de top25 lijstjes die wekelijks worden ingestuurd door jullie.
Je top25 lijstje mag je samenstellen uit de volledige FlashBack50 (dus ook jou eigen plugplaten), de Plugparade (uitgezonderd je eigen plugplaten) en de verse plugplaten van die week (je eigen plugplaat uitgezonderd)

Naast je top25 stuur je dus ook wekelijks (deadline vrijdagavond 22:00 uur) een verse plugplaat mee die dan door de andere members de chart in gestemt kan worden doordat ze hem in hun top25 opnemen.

Ook mag je wekelijks een no-go aanleveren. Deze plaat krijgt dan 5 punten in mindering. Voorwaarde is wel dat deze plaat in de FlashBack50 genoteerd staat. Plugparade platen of verse plugplaten mogen dus geen no-go ontvangen.

Om de boel een beetje in goede banen te leiden zijn er een aantal regeltjes zoals:




  • Plugplaten moeten minimaal 5 jaar oud zijn
  • 2 x per jaar mag je een plaat pluggen van 2 jaar of ouder
  • 1 x per jaar mag je een plaat pluggen van 1 jaar of ouder
  • een artiest die geplugged is mag pas een 2e keer geplugged worden zodra hij/zij minimaal 5 weken in de FlashBack50 staat of wanneer hij uit de FlashBack50 of plugparade verdwenen is. (dit om bv. niet een ABBA of Madonna hitlijst te krijgen maar een lijst met variatie)

  • Jullie kunnen inmiddels de vorderingen van de chart volgen via:
    Twitter: (@FBack50)
    Facebook: https://www.facebook.com/50flashback/
    web: flashback50.nl
    mailinglist: flashback50@yahoogroups.com
    Mail Sjon: sjon@flashback50.nl

    Meedoen
    Heb je zin om mee te doen met deze leuke hitlijst waar The Doors hand in hand gaan met Nick & Simon, of waar Madonna zich langs Nirvana of E.L.O. de top10 in knokt. Stuur dan even een mailtje naar mij via sjon@flashback50.nl

    Het kost je ca. 30 minuutjes per week en je ontdekt gegarandeerd nieuwe juweeltjes waar je het bestaan niet van af wist ;o)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten