iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

26 mei 2013

Orpheus laat enorme indruk achter bij Xfactor

Afgelopen vrijdag had Gordon de zware taak om weer een aantal groepen te laten gaan.
Hij moest kiezen tussen een aantal zeer goede groepen waaronder B-Brave, Orpheus, Rebels Ink en ND Less.
Bij ND Less waren problemen met de stemmen maar desondanks was iedereen wel onder de indruk van de prestaties van de dames. En ook Rebels Ink liet een hele mooie auditie zien en horen, maar ook die was in Gordon's mening net even wat minder dan de audities van B-Brave en Orpheus.
En met name Orpheus liet een onuitwisbare indruk achter met hun cover van Justin Timberlake's MIRRORS.
De 4 mannen weten hoe het werkt en dat laten ze zien en horen, de looks zijn fantastisch met 4 uiteenlopende looks die toch ook weer perfect bij elkaar aansluiten. En de stemmen zijn voor elkaar gemaakt zo lijkt het.
Bij de groepen is Orpheus nu zeker de grootste kanshebber op de winst  en ook als je verder kijkt zien de kansen voor de heren er toch wel goed uit.

Orpheus bestaat uit Tevin Raynor, Michael Blessed, Andy Brian en Steve City.
De vier jongens van Orpheus kennen elkaar van jamsessies. Ze hebben de grenzeloze ambitie om internationaal een succesvolle R n B Boyband te worden. check hieronder hun auditie en ook het eerste filmpje wat ze hebben gemaakt waarin ze zichzelf voorstellen.
Oo en de foto boven is de officiƫle eerste persfoto van de mannen en ook die ziet er al even professioneel uit als dat ze zingen.



1 opmerking:

  1. Waarmee maar weer bewezen wordt dat gestemd wordt op uiterlijk (jonge knullen) in plaats van zangtalent..ben er wel klaar mee.

    BeantwoordenVerwijderen