iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 december 2012

Rachel Kramer shared nieuwe track via Twitter


Rachel Kramer werd in 2001 bekend bij het grote publiek door het programma Starmaker, waarna ze deel uitmaakte van de groep K-otic die uit het programma voortkwam. De groep maakte in verschillende bezettingen twee albums, Bulletproof en Indestructible en scoorde verschillende Top 40-hits. Nadat de groep werd ontbonden, probeerde Kramer een solocarrière op te bouwen. Ze nam in 2003 een solo-single op, We're Gonna Get Wild, maar het succes bleef uit. In 2005 deed ze samen met Waylon mee aan de voorrondes van het Eurovisiesongfestival. Daarna zong ze in diverse coverbands.
In 2009 nam ze deel aan de tweede editie van X Factor en werd tweede na Lisa Hordijk.
Daarna is Rachel niet stil gaan zitten maar werkte ze aan een solo plaat en ondertussen bracht ze een aantal singles uit.
Cause I (Complete You) is een prachtige song die over loopt van emoties en de bijbehorende clip is al even mooi.
Daarna coverde ze Shark In The Water van VV Brown en ook daar zat weer een fraaie clip bij.
En vorig jaar was daar natuurlijk de dance track The Time Is Now samen met G-Lontra en ook daar zat een vette clip bij.
Maar is alle gevallen bleef groot succes in de hitlijsten uit terwijl ze door het land heen een veel gevraagde zangeres is.
Maar bij de pakken neer gaan zitten komt niet voor in het woordenboek van deze Rotterdamse Rock-chick. En doordat ze zo veel doorzettings vermogen heeft kunnen we jullie weer een nieuwe track van Rachel laten horen.
Can't Get Over You is de titel en wat ons betreft wordt het wel eens tijd dat deze dame de hitlijsten gaat bestormen. Deel dit bericht dus met velen zodat Rachel krijgt wat ze verdiend, een hele dikke hit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten