iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

26 november 2013

U2 pakt de Draaischijf

U2 is terug en dat is niet onopgemerkt gebleven op deze weblog, maar ook op andere weblogs en zo ongeveer alle denkbare radiostations zijn ze terug. Hun single Ordinary Love is wereldwijd goed ontvangen en velen roepen dat de oude vertrouwde U2 terug is van weggeweest terwijl andere weer zeggen dat U2 zichzelf wederom heeft weten te vernieuwen.
Wij vinden vooral dat U2 weer typisch U2 klinkt op deze single, en of dat de oude sound is of een nieuwe sound laten wij voorlopig nog even in het midden en wij wachten gewoon ongeduldig op het nieuwe album wat begin 2014 in de schappen zou moeten liggen.

Ja ja je leest het goed, een nieuw album is in de maak en bassist Adam Clayton maakte bekend dat het album 12 nummers gaat bevatten. Ook maakte hij bekend dat het album zowel gaat lijken op hun oude muziek als hun nieuwere muziek. En daarmee is eigenlijk alles gezegd en kunnen we tot die tijd slaechts genieten van Ordinary Love. Maar of dat nou echt een straf is weet ik niet want het is echt een hele vette track geworden.
De track wordt ook gebruikt voor de film Mandela, Long Walk To Freedom welke begin november in première ging. Een echte clip is er nog niet maar de lyric video is ook al heerlijk om naar te kijken en te luisteren dus geniet van deze Draaischijf die je zondag weer hoog in de UP40 zal zien binnen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten