iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

12 november 2013

Draaischijf voor Miley

Dat we bij Greatest Hits best wel een beetje fan zijn van Miley Cyrus dat moge duidelijk zijn. Wrecking Ball doet het nog altijd goed in de UP40, en samen met Mike Will Made It staat ze inmiddels ook al in de UP40 en stijgt ze rustig door.
In de tipparade van de UP40, de 20Under dus.....daar staat ze deze week ook 2 keer in genoteerd want SMS (Bangerz) zou haar nieuwe single worden dus die kwam vorige week binnen en stijgt deze week door naar 5. Maar vlak nadat bekend was dat SMS haar nieuwe single zou worden verschenen er berichten dat het toch Adore You zou gaan worden en die schoot dan ook direct de iTunes top100 in. En wij bij Greatest-Hits waren er wel over uit dat Miley de Draaischijf zou pakken maar met welk nummer werd nu ineens lastig. We hebben uiteindelijk afgelopen zondag voor Adore You gekozen en gister werd bekend dat toch SMS (Bangerz) waarschijnlijk als 3de single van haar album zal worden uitgebracht.
Gelukkig zijn we een interactieve lijst en zijn album tracks ook welkom in de lijst dus wij houden deze week vast aan Adore You als Draaischijf want na zo'n massive hit als Wrecking Ball hoort eigenlijk ook gewoon een rustig liedje. En met het ook op de kerst is Adore You helemaal geen verkeerde keuze menen wij.

Miley heeft zaterdag trouwens weer voor heel wat ophef gezorgd door een joint op te steken tijdens de uitrijking van de MTVEMA awards. Amsterdam zou niet blij zijn met de opgelopen imago schade (alsof de wereld niet weet dat we hier wiet roken) en er zijn nog wat instanties die er wchande van spreken.
Zo zie je maar, verschijn je "in" je blootje op een sloopkogel is het niet goed, maar verschijn je "met" een blowtje op een podium is het weer niet goed.
Ons maakt het op dit moment niet zo veel uit want Miley..........we Adore You.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten