iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

15 oktober 2013

Leonie Meijer pakt de Draaischijf



Zondag hebben jullie het al kunnen zien natuurlijk dat Leonie Meijer bovenaan de 20Under (tiplijst voor de UP40) staat met Scherven van Geluk.
En dat is niet onterecht want Scherven van Geluk is een prachtige song welk geschreven is door Roel van Velzen en Nick Schilder (Nick & Simon)



In de Top40 wil het met de uitgebrachte singles van haar laatste album Luister Maar niet echt lukken maar Leonie is een doorzettertje en daarom dus nog een single van dit topalbum.
Live is Leonie wel al lekker aan het scoren en ze speelt de ene zaal na de andere plat met haar verbluffend zuivere stem waardoor je denkt naar een CD te luisteren. Neem daar een gitaar bij en een goede band en je hebt een feestje. Dat feestje is er ook als je Scherven van Geluk beluisterd terwijl het onderwerp wat wordt bezongen helemaal niet zo vrolijk is aangezien het over een stel gaat wat langzaam uit elkaar is gegroeid.
Maar ondanks dat treurige thema van de song klinkt het fris en zingt het lekker mee dus als Leonie met een single van Luister Maar zou moeten scoren dan moet het deze track wel zijn.
Of er een videoclip bij komt is nog niet helemaal zeker, maar op youtube heeft Leonie een mooie studioversie neergezet van het nummer en wij laten je kennis maken met de wat meer ingetogen versie die ze in april deed bij Music Matters van de NCRV.

Deze hele week Draaischijf en dus bovenaan de 20Under en komende zondag hoog binnen hopen we in de UP40.


DOWNLOAD: http://bitly.com/GRdr0n


Geen opmerkingen:

Een reactie posten