iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 september 2013

Draaischijf voor Ylvis

Over de Draaischijf van deze week kunnen we kort zijn, het is een maffe plaat die langzaam je systeem in kruipt om er vervolgens niet meer weg te gaan.
Flip Zandanel tipte ons voor deze plaat en inmiddels wordt hij ook al door diverse radiostations opgepakt en is het Europees gezien langzaam aan het losbarsten.
En wij zijn het nu met Flip eens, dit zou wel eens een hele grote hit kunnen gaan worden zoals dat ook gebeurde met Keukentje Piep waar dit nummer "The Fox" natuurlijk wel iets van weg heeft qua tekst.

Ylvis komt uit Noorwegen en is van origine een varieteiten show maar hebben nu dus voor de lol ook een plaatje gemaakt en dat verspreid zich ondertussen als een soort virus over het net.
In de 20Under kwam het nummer afgelopen weekend al binnen op nummer 15 en komend weekens zal hij verder door stijgen en wellicht al de UP40 in duiken.
Normaliter prijkt de Draaischijf die op dinsdag bekend gemaakt wordt de zondag daarop bovenaan de 20Under maar dat wijzigd vanaf komend weekend.
Voortaan zal de Draaischijf op zondag bekend worden met het online gaan van de 20Under, en dan zal de nummer 1 in die lijst dus de Draaischijf zijn.
De Remschijf blijft voorlopig nog wel op dinsdag zijn aankondiging doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten