iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 augustus 2013

Draaischijf naar John Newman met CHEATING

Hij staat nog altijd hoog in de UP40 en andere charts met Love Me Again, maar zijn volgende single is al wel bekend geworden en hier bij Greatest-Hits is hij direct tot Draaischijf gepromoveerd.
Hoewel de track nog niet officieel uit was en de radioprimeur nog moet komen (20 Augustus @ Zane Lowe’s Radio 1 show), hebben wij al stukjes van de track mogen en kunnen horen en dat was reden genoeg om er een Draaischijf van te maken.

Inmiddels is de lyricvideo vervroegd online gekomen en kunnen jullie ook horen dat we er niet naast zaten door deze plaat Draaischijf te maken. Wat een heerlijk lekkere plaat is dit weer zeg, van dit soort artiesten staan de volledige albums bij ons bovenaan het verlanglijstje hoor.

De titel van de 2de single is Cheating en ook dit nummer zal op het voor 7 oktober geplande debuut album van John staan. De titel van het album is zoals de beste man zelf heet en dus noemen we dat een self titled album.
De videoclip wordt nu al geteased in een 16 seconde durend clipje maar om hem helemaal te zien moeten we tot vrijdag aanstaande wachten want dan gaat hij in première op het VEVO kanaal.
Om hem ook daadwerkelijk digitaal te kunnen aanschaffen moeten we echter nog wat meer geduld hebben aangezien men die datum op 29 september heeft staan, maar dat kan nog veranderen.

Wie is John Newman eigenlijk en waarom klinkt zijn naam zo bekend in de oren?

De naam John Newman komt je waarschijnlijk zo bekend voor omdat hij de de featuring artist bij het
nummer "Feel the Love" van Rudimental was. Dit nummer bereikte de tweede plek in de Nederlandse Top 40 en de eerste plek in de Engelse hitlijst. Ook op het nuummer "Not Giving In" van Rudimental deed John mee en dat nummer kwam in Engeland tot de veertiende positie, maar in Nederland niet verder dan de Tipparade. Afgelopen juni kwam John toen met zijn debuutsingle "Love me again" in the spotlights en die bereikte de eerste plaats van de Engelse hitlijst.
Nu dus de aangekondigde opvolger en direct al succes door middel van de Draaischijf.
Zoals gezegd was de track nog niet beschikbaar maar inmiddels is hij op youtube verschenen en hebben wij die er dus maar gelijk bij gezet. GENIET!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten