iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 augustus 2013

Draaischijf is voor Berzerk van Eminem

We melde het gister al, Eminem was onderweg met een nieuwe single. En vandaag is hij al verschenen en dus heeft hij de boel beter kunnen beschermen tegen het uitlekken van de track dan Katy perry en Lady Gaga.
Of zou het toch een hele goeie publiciteits stunt geweest zijn van de dames ;o)
Enniewee, Eminem is terug en hard ook want BERZERK is een fantastische track.

Hij is ondertussen uiteraard nog druk doende met zijn binnenkort te verschijnen opvolger van "Recovery" uit 2010 en die zal op 5 november te koop zijn en kreeg de naam "Marshall Mathers LP 2" mee. Aan de nieuwe plaat werkten de Amerikaanse producers Dr. Dre en Rick Rubin mee. De titel refereert naar het grote succesalbum van Eminem, "The Marshall Mathers LP", dat uitkwam in 2000. Op dat albums staan onder meer de hits "Stan", "The Way I Am" and "The Real Slim Shady".

Eminem stond twee weken geleden nog op het podium van Pukkelpop in Kiewit. Dat concert maakte deel uit van een kleine tournee door Europa. In acht dagen trad hij zes keer op, goed voor 450.000 bezoekers.

Vandaag lanceert de blanke rapper, die wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht heeft, dus zijn nieuwe single, genaamd Berzerk en wij bombarderen hem gelijk tot Draaischijf.
In iTunes staat de plaat op dit moment ook al vet genoteerd en wel op nummer 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten