iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 augustus 2013

Draaischijf gaat naar Katy Perry

Gister konden we jullie de lyric video al laten zien van Katy Perry haar nieuwe lang verwachte single, en vandaag is Katy weer in het nieuws want ze is bij Greatest-Hits verkozen tot Draaischijf.
Ze kwam afgelopen weekend al voorzichtig binnen in de 20Under op basis van wat uitgelekte snippets van het nummer, maar nu het nummer in zijn geheel verkrijgbaar is en inmiddels in meer dan 20 landen op 1 staat krijgt Katy de Draaischijf toegewezen. Hierdoor zal ze komend weekend op 1 prijken in de 20Under om vervolgens een heuse bedreiging te gaan worden voor Avicii die nu nog onaantastbaar op 1 prijkt in de UP40.
Maar Katy is een tijger, een vechter en laat haar maar grommen hoor.
De aangekondigde volwassen sound van Perry moet nog plaatsvinden denken wij want Roar is dan geen Kissed A Girl of Callifornia Gurls, het is nog lang geen plaat die meer voor volwassene is dan voor de jeugdige doelgroep. En gelukkig maar want dit is waar Perry sterk in is en wat ze wat ons betreft moet blijven doen totdat ze zelf volwassen is. Madonna is ook heel lang jong gebleven en ging met Frozen pas een beetje de volwassen muziek kant op, echter zij is daarna weer de verkeerde kant opgeslagen en denkt nu weer dat ze achttien is ;o)
Nee, dan horen we op dit moment toch liever Katy Perry met haar nieuwe single.
Ze moet overigens wel direct de concurrentie strijd met Lady Gaga aan gaan want die heeft maandagavond ineens haar single release van Applause een week vervroegd en dus hebben we op 1 dag 2 verse platen van 2 grote artiesten te pakken.
Lady Gaga was kennelijk bang dat Perry een te grote voorsprong zou pakken waardoor Gaga minder zou scoren. Maar Perry staat dus al in veel landen op 1 dus Gaga moet alsnog in de achtervolging. Het steuntje wat Gaga in de rug krijgt is dat zij de Remschijf pakt en dus hebben beide dames een Greatest Hits schijf te pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten