iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 juli 2013

One Direction pakt de Draaischijf met Best Song Ever

Als teaser voor de 3D film 'This Is Us' heeft One Direction een nieuwe single uitgebracht. Het nummer 'Best Song Ever' is afkomstig van het nieuwe album van de band welke op 19 augustus uitkomt.
'Best Song Ever' is nog maar net verkrijgbaar via iTunes (22 juli) en staat nu al torenhoog in de diverse iTunes lijsten.

Met 'Best Song Ever' leveren Niall, Harry, Louis, Zayn en Louis weer een popklassieker af. De echte fans vinden alles goed wat deze mannen uitbrengen maar het Greatest-Hits weblog publiek denkt daar anders over aangezien ze in de UP40 nog maar weinig te zoeken hebben gehad. Maar dat gaat nu dus veranderen want ze zijn deze hele week Draaischijf en dus zullen ze aanstaande zondag op 1 prijken in de 20Under om de week erna zeer waarschijnlijk de hoogste binnenkomer te zijn in de UP40. One Direction is momenteel bezig met de 'Take Me Home' wereldtour. In 2014 staat er een nieuwe wereldtournee op de agenda.

Best Song Ever komt als een soort EPtje met daarop 3 verschilende versies van Best Song  Ever en een live versie van het nummer Kiss You wat afkomstig is uit de film "This Is Us"
De clip is nog warm en begint op het kantoor van een paar zogenaamde managers die denken te weten wat goed is voor de mannen van 1D, maar de mannen laten duidelijk merken dat ze zelf wel weten wat goed voor ze is. Check de clip hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten