iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 juli 2013

Draaischijf gaat naar Serebro met Mi Mi Mi

Er lijkt een vloek te rusten op de combinatie Russische artiesten en Nederlandse hitlijsten.
In de rijke historie die de Top40 en de Mega Top50 ondertussen hebben zijn er slechts 2 acts van Russische bodem geweest die de hitlijsten in Nederland hebben weten te halen.
Aan het begin van deze eeuw zagen we PPK verschijnen in de hitlijsten met Resurection, en ook de opzienbarende dames van TaTu doken in de lijsten op met All The Things She Said.
Maar deze zomer zou daar wel eens een derde Russische act bij kunnen komen en deze keer zijn het 3 wonderschone dames
Wie weet komt er deze zomer een derde bij want de drie dames van Serebro (wat zoveel betekend als zilver) hebben met Mi Mi Mi naar ons idee een hele vette hit te pakken.
Serebro is samengesteld door de prominente Russische producer Max Fadeev en de dames die het gezicht en de stemmen van de groep zijn heten Elena, Olga en Anastasia. Die laatste is pas sinds 2009 lid van het trio en zij verving destijds Marina. De dames zijn nu al de meest succesvolle Russische groep ooit. Een eerdere single van de dames wist het vorig jaar net niet tot de Nederlandse hitlijsten te schoppen met hun single 'Mama Lover', waarvan de videoclip meer dan 20 miljoen keer bekeken werd op YouTube en waarvan meer dan 250 parodieën verschenen.

Maar waar 'Mama Lover' het net niet tot de lijsten schopte, moet dat met 'Mi Mi Mi' wel gaan gebeuren. Sterker nog, Elena, Olga en Anastasia doen met de track een serieuze gooi naar de titel 'zomerhit van 2013'. In een aantal landen in Europa duikt 'Mi Mi Mi' al op in de charts, en dankzij een hit offensief van Mattie & Wietze op QMusic lijkt de vonk nu toch ook op Nederland over te slaan.

De dames stonden in 2007 overigens in de finale van het Eurovisie Songfestival alwaar zij een 3de plaats behaalde met Song #1. Nu is het dus aan Mi Mi Mi om die 3de plaatst te overtreffen, maar dan in de hitlijsten. Wij vinden de plaat zo leuk dat we heb bombarderen tot Draaischijf en dus kun je binnenkort de dames in de UP40 tegen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten