iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

25 juni 2013

Drake's Started From The Bottom hoog in iTunes dankzij Anouk

Dinsdagavond waren Tijl Beckand en Anouk te gast bij Linda de Mol in haar programma Linda's ZomerWeek. En een vast onderdeel in dat programma is dat de gasten een favoriet nummer aanleveren waar Ruben Hein dan zijn eigen versie van maakt en wat hij dan vertolkt voor de gasten.

Tijl Beckand "een groot liefhebber van klassieke muziek" wilde het Ruben Hein niet aan doen om een stuk van Shubert aan te leveren en koos voor het fraaie Somewhere Down The Crazy River van Robbie Robertson. Ruben ging ermee aan de slag en het resultaat was verbluffend mooi.

Anouk kwam echter met iets heel anders op de proppen, namelijk Started From The Botton van Drake.

Drake is een Canadees acteur en rapper. Hij werd oorspronkelijk bekend door zijn rol als Jimmy Brooks in de televisieserie Degrassi: The Next Generation.
In juni 2009 tekende Aubrey Drake Graham (zoals hij volluit heet) voor het platenlabel van Lil Wayne, Young Money Entertainment. In november 2009 kondigde Lil Wayne aan dat Drakes eerste studioalbum, Thank Me Later, afgerond was. Het album werd op 15 juni 2010 uitgebracht en debuteerde op de eerste plaatst in de Billboard 200.
Graham werkt momenteel samen met onder andere Lil Wayne, Young Jeezy, Kanye West, Eminem en Jay-Z. Vanaf zijn eerste ep, So Far Gone, is Graham genomineerd voor verscheidene prijzen, waaronder de Grammy Awards. Andere prijzen betreffen tweemaal een Juno Awards in 2010 voor ‘beste nieuwe artiest’ en rapnummer van het jaar.
Started From The Bottom kwam in februari al uit maar wist het alleen in de Single Top 100 tot een 91ste positie te brengen.
Echter nu Anouk het nummer onder de aandacht heeft gebracht lijkt het alsnog te gaan lukken voor Drake met Started From The Bottom want hij entert de iTunes lijst vandaag (Dinsdag) op nummer 13.
Voor ons rede genoeg om deze toch wel vette track nog wat extra onder de aandacht te brengen en dus hebben we hem tot Draaischijf gebombardeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten