iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

4 juni 2013

2 Chainz pakt samen met Wiz Khalifa de Draaischijf

Vorige week tipte we deze plaat al in een review, en afgelopen weekend kwam hij voorzichtig binnen op 18 in de 20Under. Maar komend weekend staat We Own It van 2 Chainz Ft. Wiz Khalifa op nummer 1 in diezelfde 20Under want wij van Greatest-Hits hebben de plaat verkozen tot Draaischijf.
Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de film  Fast & Furious deel 6 met Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson.
Op die soundtrack staan ook nummers van T.I., Deadmau5, Don Omar en Ludacris, maar We Own It wordt toch wel gezien als de titelsong.
In dit zesde deel van de Fast & Furious-reeks staan Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) en hun crew opnieuw aan de verkeerde kant van de wet wanneer ze een grote overval plannen in de straten van Europa. FBI agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit hun echter op de hielen om deze misdaad voorkomen.

Het nummer komt op plek 12 binnen in de Tipparade en zal komende vrijdag vast en zeker de Top40 gaan enteren. Bij ons zal de plaat nog even moeten wachten op een plekje in de UP40, maar hij heeft wel de Draaischijf te pakken en dat staat meestal garant voor een hele dikke UP40 hit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten