iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 mei 2013

RIGHT NOW de Draaischijf goes to Rihanna Ft. David Guetta


Rihanna released eindelijk haar 3de single van Unapologetic en het is geworden "Right Now"

"Right Now" is voor haar zevende studioalbum Unapologetic opgenomen. De credits gaan naar David Guetta als een featured artist. Daarnaast schreven Terius Nash, Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Shaffer Smith, Giorgio Tuinfort, Rihanna en Nick Rotteveel (jaja onze eigen Nicky Romero) ook aan deze track.
Het is niet de eerste keer overigens dat Rihanna en Guetta samenwerken want iedereen herrinnert zich "Who's That Chick" natuurlijk nog wel.

Productie van de track komt voor de rekening van David Guetta, StarGate, Tuinfort en (daar istie weer) Nicky Romero.

"Right Now" is een elektronische dance track en dus weer heel wat anders dan de 2 voorgangers van dit album. Na het uitbrengen van Unapologetic, heeft Rihanna "Right Now" in verschillende continenten wereldwijd al als single laten uitbrengen maar nog niet in Europa. Inmiddels dus wel en in Frankrijk en Servië heeft het nummer al goed gescoort want dankzij die 2 landen is Rihanna al in de €uroparade te zien geweest.
En nu is het de beurt aan Nederland! En waar anders dan bij Greatest-Hits hoor je de nieuwste hits!? Deze hele week is zij samen met David de Draaischijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten