iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

7 mei 2013

Draaischijf is voor The Fiat Song


We hebben hem vast allemaal al een keer voorbij zien komen op de televisie of in de bioscoop, de reclame van de nieuwe Fiat 500. En we dachten waarschijnlijk allemaal hetzelfde, wat is dat een lekker nummer wat ze voor deze commercial hebben gebruikt.
Nou mensen, deze track is nu dus officieel uit op single en het zou zomaar eens de absoluten Strandhit van 2013 kunnen worden.
De song heet "Sexy People" en heeft dankzij de commercial de toevoeging "The Fiat Song" meegekregen en we weten allemaal wel wat er kan gebeuren als je song aan een commercial wordt verbonden. Denk maar aan de hits die de Levis spijkerbroeken hebben opgeleverd, of de Coca Cola commercials.
Nu is het dus de beurt aan Fiat en ze doen dat samen met Arianna Ft. Pitbull.
Pitbull kennen we natuurlijk al wel, maar wie is die Arianna en waar komt ze ineens vandaan.

Arianna heet voluit Arianna Bergamaschi en is een Italiaanse singer/songwriter die ook haar sporen als actrice al heeft verdiend en zichzelf simpelweg Arianna noemt.
Ze is op dit moment druk bezig met haar eerste studioalbum en die staat nog niet echt geplanned maar moet wel dit jaar uitkomen op het RCA label (een zustermaatschappij van Sony Music Entertainment).
En Sexy People (All Around The World) zoals de titel officieel is, is dus haar eerste single.
De clip is leuk gemaakt met Arianna al rijdens in een Fiatje 500 over de bodem van de oceaan, en ook de stilte midden in de clip is opvallend. Ga er van uit dat je het nummer de hele dag in je hoofd hebt zitten zodra je hem 1 maal beluisterd hebt. En dat is exact de reden waarom wij hem tot Draaischijf hebben gekozen.
We hebben hier wellicht ook te maken met de Strandhit van 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten