iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 april 2013

Jamie Cullum pakt de Draaischijf

De plaat ligt al een tijdje op de markt maar leek aanvankelijk niet te worden opgepakt door muziek kopend publiek. Maar nu het nummer wordt gebruikt in Spanje in een commercial van San Miguel en hij er zelf ook in voor komt, leek het hem een juist moment er een leuke videoclip bij te maken en hem in de herkansing te gooien.
Die leuke clip is absoluut gelukt want daar is niks mis mee. Jamie komt alleen binnen in een grote loods waar alleen een electronisch instrument staat. Jamie begint zijn single op dat instrument et spelen en vervolgens gaat de camera een eigen leven leiden. Terwijl de camera op Jamie inzoomt en je dus alleen Jamie ziet en niks meer van de omgeving worden er snel 2 gitaristen binnen gebracht zo lijkt het. Maar als je verder blijft kijken zie je dat gaandeweg zijn instrument veranderd van een orgeltje, naar een piano om uiteindelijk op een vleugel te eindigen.
Uiteraard is dat niet alles, maar als je de rest ook wilt weten moet je de clip gewoon ff bekijken.
Maar pas op want deze draaischijf is verslavend lekker en mag wat ons betreft flink scoren in de hitlijsten. Waar hij zeker gaat scoren is in de 20Under want daar staat hij zondag op nummer 1.

Everything You Didn't Know komt van zijn binnenkort te verschijnen CD Momentum waarvan de datum op 20 mei staat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten