iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 februari 2013

Draaischjf is voor Loreen

De Zweedse Loreen won afgelopen mei met de song 'Euphoria' met overmacht het Eurovisie Songfestival. Het nummer groeide uit tot de grootste hit in jaren die het Eurovisie Songfestival heeft voortgebracht.

Zo was 'Euphoria' de meest gedraaide song op de Nederlandse radio in September! 'Euphoria' is afkomstig van haar debuutalbum Heal, waar je ook de tweede single 'My Heart Is Refusing Me' op vind.

Bij het maken van het album schreef Loreen het leeuwendeel zelf, maar kreeg ook hulp van de bekende Zweedse songwriter Björn Djupstörm die eerder schreef voor Nicky Minaj en Enrique Iglesias.
Heal bevat twaalf songs waaronder dus Euphoria, My Heart Is Refusing Me en de titeltrack Heal wat een duet is met Blanks. Maar het album opent met In My Head, en dat is de 3de single geworden die Loreen van het album uitbrengt.
En wij van Greatest-Hits vinden hem geweldig en daarom bombarderen hem tot Draaischijf.
Helaas nog geen echte clip maar wel een prachtige live performance.



Mocht je trouwens benieuwd zijn naar alle nummers op het album dan kun je hieronder in 5 minuten een impressie opdoen van dat album want we hebben alle tracks even voor je verknipt tot een compilatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten