iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

8 januari 2013

Draaischijf gaat naar Avicii vs Nicky Romero


We hebben deze week lang moeten wikken en wegen wie de Draaischijf uiteindelijk zou gaan pakken. Er waren drie platen in de strijd en de clip heeft uiteindelijk de doorslag gegeven aangezien die er voor de andere gegadigde nog niet is.

We hebben gekozen voor Avicii Ft. Nicky Romero met I Could Be The One. En ja we weten dat die plaat al een paar weekjes oud is maar aangezien onze steun er nog niet toe geleid heeft dat de plaat de 20Under binnen drong hebben we besloten de plaat nog wat extra steun te geven door hem alsnog tot Draaischijf te bombarderen.

Nicky Romero kennen we misschien wel als DJ van Slam FM maar daarnaast timmert hij dus ook al jaren aan de weg als house producer.
Nicky Romero heeft behalve met Avicii ook gewerkt met DJ`s als Fedde Le Grand, David Guetta, Hardwell, Bingo Players en Calvin Harris!

2012 is voor Nicky Romero een top jaar geweest maar 2013 dreigt een nog veel beter jaar te worden want naast het feit dat hij afgelopen week samen met Avicii de Nederlandse Top40 enterde is hij nu dus ook nog eens Draaischijf.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten