iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

15 januari 2013

Draaischijf 3 is voor JT




De langverwachte nieuwe single van Justin heet 'Suit & Tie' en is een samenwerking met Jay-Z. De single staat op zijn site en is te koop op iTunes. Het blijft niet bij een single, belooft Justin. 'Suit & Tie' is het eerste voorproefje van zijn nieuwe album The 20/20 Experience, dat ergens dit jaar verschijnt.



Justin Timberlake kondigde zijn muzikale comeback eerder al aan met een aantal cryptische posts op Twitter en een video genaamd 'I'm Ready'. In een open brief aan zijn fans op zijn website, geeft hij veel meer details.
Zo zegt hij: Okay, het plagen is over maar ik had er wel lol in, maar ergens in Juni vorig jaar begon het bij mij langzaam weer te kriebelen en ben ik begonnen aan mijn nieuwe hoofdstuk van dat geen waar ik het meest van houdt, MUZIEK.

En ondertussen is dus duidelijk geworden dat er een heus nieuw album aan komt van JT.
Zijn vorige album stamt al weer uit 2006 dus ja, het werd wel weer eens tijd.
Zijn nieuwe single is Maandag 14 Januari om 06:01 in première gegaan en over het algemeen werd hij goed ontvangen. Verder op de dag werden de kritieken al wat beter en 's avonds is hij op radio538 in het item Maak Het Of Kraak Het gemaakt met een krappe meerderheid.

Toch denken wij van Greatest-Hits dat het een hele grote hit gaat worden en mede daarom bombarderen wij hem deze week tot Draaischijf.
Het zal niet heel lang duren voordat de vetste remixen beschikbaar zijn voor dit nummer en dan zal je zien dat het een echte bedreiging gaat worden voor Will.I.Am en Britney Bitch.

Het nummer komt trouwens erg langzaam op gang maar na 45 seconden gaat hij los en kan je niets anders meer dan Knallen met SUIT & TIE
De video wordt regelmatig van youtube gehaald vanwege auteursrechten e.d. maar wij zullen dagelijks checken of de link nog werkt en zo niet dan zoeken we een nieuwe. Dus staat hij er niet, kom later ff terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten