iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 januari 2013

Draaischijf 01 gaat naar Faby Jackson

Welkom in 2013 mensen en wij van Greatest-Hits wensen jullie allereerst een waanzinnig mooi en vooral muzikaal jaar toe. Wij gaan er in 2013 ook weer tegenaan om jullie te voorzien van de beste nieuwe releases en de leukste verhalen uit de oude doos.


En om die uitspraken kracht bij te zetten hebben we een waanzinnige kneiter van een plaat uitgezocht als eerste Draaischijf voor het nieuwe jaar.

Faby Jackson - Dance On Me

Faby Jackson is zijn naam en wie nog nooit van hem gehoord heeft hoeft zich niet te schamen want hij is nieuw aan het muziekfront als het om commerciele single releases gaat.
Hij werd op 10 Mei 1986 geboren in Brooklyn (N.Y.) en heeft ondertussen al wel heel wat muzikale ervaring.

In Israël is hij al wel een beetje wereldberoemd geworden en verder reist hij het hele wereldje over om zijn muziek te verspreiden.
Hij zong in Israël al voor de President en iedereen die daar zo ongeveer onder hangt in de regering.
ook heeft hij zijn zangkunsten al mogen vertonen aan George W Bush maar of die het kon waarderen valt te betwijfelen aangezien we die niet echt zien los gaan op deze muziek.

Hij is begonnen met zingen als hobby, maar gaandeweg kreeg hij steeds meer succes en nu wil hij er graag zijn boterhammetje mee verdienen en als alles wat hij gaat maken zo klinkt als Dance On Me dan komt dat helemaal goed.

Zijn ambitie is er 1 die meerdere artiesten uitspreken, namelijk een soort ambasadeur zijn voor wereld vrede. dance op muziek en geniet van het leven in plaats van oorlog voeren.

Dance On Me is een heerlijke dancetrack die je bij vlagen doet denken aan Usher. Het begint gelijk al met een partij heerlijke bassen die vervolgens overgaan in een hele vette beat. en dan gaat hij zingen en wil je dat het nummer niet meer stopt.

En daarom dus de hele week Draaischijf bij Greatest-Hits.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten