iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 oktober 2012

Draaischijf 42

Melanie C mag best wel de hardst werkende Spice Girl genoemd worden. Met "Stages" heeft ze alweer een nieuw album uit, het zesde ondertussen al! In 2011 verscheen haar laatste cd "The Sea". Deze werd enorm goed onthaald maar wist uiteindelijk geen groot chartsucces te worden.

Eerder dit jaar bracht Mel C een EP (klein album) uit dat de titel "The Night" draagt. Op deze EP staan enkele dance songs die ze samen met Jodie Harsh maakte.

En dan verscheen nu op 9 september "Stages". De cd bevat vooral songs uit de film- en theaterwereld die haar gedurende haar leven al geïnspireerd hebben.

Leuk nieuws voor de fans van de Spice Girls: één van de songs op het album, "I Know Him So Well" is een samenwerking met Baby Spice Emma Bunton! En dat is meteen ook de nieuwe single van Mel C en komt op 11 November officieel uit. Schitterende keuze met de donker wordende dagen en het verlangen naar de feestdagen dat de komende weken zal groeien!

Het nummer kennen de wat oudere The-Greatest-Hits bezoekers allemaal natuurlijk nog van Barbara Dickson & Elaine Paige die het nummer als eerste vertolkte voor de musical Chess van de heren Benny Ulvaeus en Björn Andersson (jaja de 2 B's uit ABBA)
Later werd het duet ook nog door Whitney & Cissy Houston de hitlijsten ingezongen en nu is het dus de beurt aan Sporty en Baby Spice.

Geen beukende beats dit keer maar een mooi ingetogen Draaischijf die wat ons betreft hele hoge ogen mag gaan gooien in de UP40, maar ook in de nationale hitlijsten natuurlijk.

De clip wordt nog hard aan gewerkt maar wij hebben al wel een preview voor je. Mocht je de hele versie willen horen dan kan dat HIER maar wij laten liever de preview zien met bewegende beelden van deze Spicey Ladies.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten