iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 oktober 2012

Draaischijf 41

In mei van dit jaar was daar al de videoclip van dit nummer op youtube, maar het leek een regelrechte flop te gaan worden. Maar nu een krap half jaar verder wordt het nummer toch nog opgepakt door menig radiostation en dus ook door ons.
De Bob Dylan invloeden druipen er van af en als je Jake hoort zingen verwacht je niet dat hij pas in 1994 geboren werd in Nothingham.
Hij is muzikaal geinspireerd door met name Bob Dylan, The Beatles, Oasis en Donovan en dat is zoals gezegd dus heel goed te horen.
Zijn debuutalbum verschijnt 15 oktober en vooraf gegaan aan dat album hebben ze LIGHTNING BOLT dus nog eens in de schijnwerpers gezet.

Voor de jongere bezoeker van The-Greatest-Hits zal het even wennen zijn, maar zet het niet te snel af en beluister het een paar keer. Het is slechts 2 minuut 30 dus veel tijd verspil je er niet mee en je zult horen dat muziek uit echte instrumenten ook best mooi kunnen klinken en dat het niet persé uit een computer hoeft te komen ;o)

Deze hele week gaan we terug in de tijd maar ook weer niet want Jake is pas 18 en we gaan dus nog veel van hem horen. Maar nu dus genieten van.......

Jake Bugg en zijn LIGHTNING BOLT.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten