iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 oktober 2012

Draaischijf 38

Ze zingen, ze krijgen mensen aan het dansen, ze zijn adembenemend mooi, ze zijn fashion iconen en iedereen praat over ze. Maar wie zijn de dames achter NERVO nou eigenlijk?

NERVO bestaat uit de zusjes Miriam en Olivia of beter gezegd Mim en Liv Nervo.
Ze zijn songwriters die de ene na de andere hit afleveren en al hebben samengewerkt met o.a. Kesha, Kylie Minogue, David Guetta, Kelly Rowland, Pussycat Dolls en meer.
Ze hebben daarnaast ook remixen gemaakt voor o.a. Katy Perry, 30 Seconds to Mars en Cobra Starship.
Ze staan bovenaan de wanted lijstjes van menig club over heel de wereld en scoren hit na hit wereldwijd. Zo stond 'The Way We See The World' weken bovenaan in de Beatport electro charts.

Ze hebben nog niet zo lang geleden een artiestencontract getekend bij Virgin America/Astralworks en vanaf dat moment zijn ze gestart met het maken van hun debuutalbum waar ze niet alleen de teksten en de muziek zelf maken maar ook de productie nemen ze voor hun rekening. Daarnaast willen ze in de spotlights treden en optredens verzorgen.
Naast het maken van muziek en het optreden wat daarbij hoort is het damesduo ook nog eens een veel gevraagd DJ duo in de dance scene.
Het kan dus zomaar zo zijn dat we nog veel van deze dames gaan horen. En om dat nieuws goed in te luiden zijn ze bij The-Greatest-Hits deze hele week de Draaischijf met hun hitsingle Reason waarbij ze hulp hebben gekregen van HOOK N Sling.

In de clip zul je de dames niet tegen komen, maar op de foto hierboven is ook goed te zien hoe adembenemend de dames er uit kunnen zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten