iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 oktober 2012

Draaischijf 31

De kans is groot dat de naam Kreayshawn je niet zo heel veel zegt, maar met haar single “Gucci Gucci”, wist ze vorig jaar al wel aardig op de deur van hitland te kloppen. Het leek een 1 dags vlieg te gaan worden want veel hoorde we na Gucci Gucci niet meer van Kreayshwan die voor haar ouders nog gewoon Natassia Gail Zolot heet. Maar ze is terug, en hoe!!! Het lange wachten is voorbij want haar nieuwe single is er en heet “Go Hard (La.La.La)”  en is in 1 woord Supercalifragilisticexpialidocious, oftewel.....HEERLIJKLEKKER
Kreayshawn heeft grote groepen aanhangers, maar even zoveel groepen met tegenhangers en dat wordt voornamelijk veroorzaakt door de meningen van die 2 groepen. De aanhangers zijn weg van de personage Kreayshawn en vinden haar muziek en shows gewoon goed, de tegenhangers vinden het maar simpel wat ze doet en de teksten zijn gebakken lucht.
En ja, Go Hard (La.La.La) heeft niet echt veel diepgang in zijn tekst natuurlijk, maar de beat, de manier van rappen, de catchy melodielijn en de simpele maar grappige videoclip zorgen er gewoon voor dat je het nummer de hele dag in je hoofd blijft houden.

Later dit jaar komt haar album uit, maar voor nu kunnen jullie dus verslaafd raken aan Go Hard (la la la). En als je het de komende weken/maanden niet meer uit je systeem krijgt......don't blame us.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten