iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 oktober 2012

Draaischijf 28

Bij Pitbull lijkt alles wat hij aanraakt in goud te veranderen op het moment. Hij scoort de ene na de andere hit en de artiesten die samen met hem een nummer willen opnemen staan in de rij.
Voor zijn laatste single heeft hij voor Shakira gekozen en die kon ook wel weer een zetje gebruiken want haar laatste paar singles waren niet zo heel succesvol hier.


Maar voordat Pitbull met Shakira de studio in dook had hij dus o.a al samen gewerkt met Alexandra Burke, Enrigue Iglesias, Usher, T-Pain, Jennifer Lopez, Chris Brown en ga zo maar door. Het is overigens niet de eerste keer dat Pitbull voor de dame met de losse heupen kiest. Eerder al werkte hij samen met haar voor de track Rabiosa op Shakira's album.
De grootste hit van Pitbull in de Nederlandse hitlijsten is nog altijd zijn eerste hit "I know you want me (Calle ocho)" welke 5 weken op 1 stond.
De grootste hit in Nederland voor Shakira is toevalligerwijs ook haar eerste hit "Whenever Wherever"  en die stond liefst 9 weken op de eerste plek.

‘Get it started’ is meteen ook de eerste single van Pitbull’s nieuwe album ‘Global warming’ dat er later dit jaar aankomt!
‘Global warming’ is de opvolger van het succesvolle ‘Planet Pit’: het album verkocht wereldwijd 1.3 miljoen albums en maar liefst 18 miljoen(!) singles.

De echte clip moeten we nog even op wachten, maar Armando Christian PĂ©rez (echte naam van Pitbull) heeft wel alvast een lyricclip op zijn youtube kanaal geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten