iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 oktober 2012

Draaischijf 24

Als er één thema is waar mensen maar niet over uitgezongen raken dan is het wel de liefde. Ook Will.i.am doet een duit in het zakje met zijn nummer This is love, over de liefde voor de muziek. The love for the bass, love for the treble, love for the orchestra... Goed, je begrijpt de strekking, Will.i.am is dol op ál zijn instrumenten. Interessanter is wie daar halverwege de video ineens opduikt. Onze eigen Eva Simons!


De video
Will.i.am zit achter een piano in de open lucht, mijmerend over zijn toewijding aan de muziek. Als het flink begint te stortregenen trekt de zanger zich daar niks van aan. Als kijker heb je genoeg om naar te kijken: de Tower Bridge op de achtergrond, de laptop met beelden van een uitzinnige mensenmassa én natuurlijk Eva’s haar. Will.i.am is duidelijk gretig, en wil veel laten zien. Beelden in een club, een orkest, vuurwerk. Opvallend is trouwens dat Eva en Will nergens samen in de video verschijnen, wat erop lijkt te wijzen dat het tweetal elkaar niet eens heeft gezien tijdens de opnames.



De soundTekstueel is dit nummer niet bepaald sterk. Maargoed, de piano-riedel waar dit nummer omheen is gemaakt is wel fris en aanstekelijk en Eva Simons’ vocalen passen perfect bij deze track. En daarom is hij deze hele week Draaischijf bij The-Greatest-Hits

Geen opmerkingen:

Een reactie posten